70 jaar lidmaatschap

Stel je eens voor, je word lid als kleine jongen bij Klein maar Dapper en 70 jaar later word je bij dezelfde vereniging gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap. In de tussentijd ben je benoemd tot erelid, wat je voor altijd blijft…
Natuurlijk gebeurd dit niet alledaags dus werd dit gevierd door de ereleden met bestuur, leden en belangstellenden.
De heren Gerrit vd Brink en Arend Karssen werden uitgebreid in het zonnetje gezet!

Het is 20 jaar geleden dat de heren tot erelid werden benoemd, bij hun 50 jaar lidmaatschap heeft het bestuur dat besloten. Sinds een aantal jaren is het spelen niet meer aan de orde. Wel blijven zij betrokken leden, die altijd op de hoogte willen blijven van het wel en wee binnen de vereniging. Het huidige bestuur en leden waarderen dit ten zeerste en verrassen deze mannen dan ook wel eens met een optreden bij hun thuis.

Dat Crescendo een rijk verleden heeft met vooral verhuizingen en altijd maar acties houden om dit te blijven bekostigen, is over het algemeen wel bekend. Begonnen als fanfare met altijd mooie marsen spelend is het roer voor Crescendo vorig jaar omgegaan. Geen fanfare meer maar als showorkest treden zij tegenwoordig op. En dat lieten de leden zien op de avond die speciaal voor hun ereleden werd georganiseerd. Voorzitter Koen Mulder haalde vele foto’s en verhalen uit de oude doos. Verhalen werden, onder toeziend oog en met een lach rechtgezet door de heren Karssen en v.d. Brink, net als door vele oud-leden die speciaal hiervoor gekomen waren.

Crescendo heeft een mooie club mensen om zich heen en dat bewees de opkomst van deze avond, speciaal voor de ereleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *